asystent/ka specjalisty laboratorium, bieruń

opublikowane
lokalizacja
bieruń, śląskie
rodzaj pracy
praca tymczasowa
aplikuj teraz

szczegóły oferty

opublikowane
bieruń, śląskie
liczba wakatów
2
poziom doświadczenia
0-6 miesięcy

rodzaj pracy
praca tymczasowa
kategoria
Przemysł
typ umowy
umowa o pracę tymczasową
wymiar czasu pracy
pełen etat
system pracy
3-zmianowy

kontakt w randstad

numer referencyjny
/33/04/2021/SO - 69255
klient
Danone Bieruń

opis stanowiska

Mamy dla Ciebie ofertę pracy, która da Ci mnóstwo korzyści. Pracuj w renomowanej firmie z wieloletnim doświadczeniem w branży spożywczej. Skontaktuj się z nami i zobacz ile możesz zyskać w bardzo krótkim czasie!

Obecnie ​dla firmy Danone z siedzibą w Bieruniu (ul. Świerczyniecka) poszukujemy osób na stanowisko: Asystent/ka specjalisty laboratorium

oferujemy

  • pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
  • atrakcyjne wynagrodzenie: 3500 zł brutto miesięcznie oraz premię produkcyjną do 380 zł brutto miesięcznie
  • możliwość korzystania z transportu pracowniczego(min. Oświęcim, Tychy, Mysłowice, Lędziny, Imielin, Jaworzno)
  • cotygodniowy bonus w postaci produktów producenta: serki, jogurty, produkty mleczne
  • pracę w trybie III-zmianowym
  • umowę o pracę tymczasową (odprowadzane składki i płatne urlopy)
  • prywatną opiekę medyczną, kartę sportową i wiele innych dodatkowych korzyści
  • pracę w dobrej lokalizacji zarówno dla transportu miejskiego - przystanek autobusowy naprzeciwko firmy, jak i prywatnego - bezpłatny parking dla pracowników, a także możliwość skorzystania z transportu organizowanego przez firmę
  • pracę w profesjonalnym zespole
  • niezbędne narzędzia pracy


zadania

  • badanie surowców i produktów pod kątem zgodności ze standardami jakościowymi
  • pobieranie próbek surowców, półproduktów oraz produktów do analiz
  • przygotowywanie próbek, odczynników i materiałów pomocniczych do badań
  • przygotowanie sprzętu do badań, mycie i sterylizacja szkła laboratoryjnego 
  • kontrolowanie zgodności etapów procesu produkcyjnego zgodnie z przyjętymi normami jakości
  • prowadzenie dokumentacji laboratoryjnej dotyczącej analizy i zestawień


oczekujemy

  • wykształcenia minimum średniego spożywczego lub chemicznego, preferowane wyższe w zakresie technologii żywności (oraz z dziedziny mikrobiologii, biologii, biotechnologii, biochemii lub pochodne)
  • znajomości zagadnień mikrobiologii lub fizyko-chemii i zasad pracy w laboratorium
  • znajomości procesów technologicznych
  • umiejętności posługiwania się sprzętem laboratoryjnym
  • umiejętności obsługi komputera i urządzeń biurowych
  • mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku - wystarczą praktyki zawodowe
  • komunikatywnej znajomości języka angielskiego
  • zdolności sensorycznych
  • dokładności, samodzielności, rzetelności, zaangażowania, dobrej organizacji pracy
  • umiejętności pracy w zespole
  • książeczki do celów sanitarno-epidemiol


Agencja zatrudnienia – nr wpisu 47