kierownik działu jakości, toruń

opublikowane
lokalizacja
toruń, kujawsko-pomorskie
rodzaj pracy
praca stała
aplikuj teraz

szczegóły oferty

opublikowane
toruń, kujawsko-pomorskie
liczba wakatów
1
poziom doświadczenia
powyżej 24 miesięcy

rodzaj pracy
praca stała
kategoria
Wytwarzanie, Produkcja
typ umowy
umowa o pracę
wymiar czasu pracy
pełen etat
system pracy
podstawowy

kontakt w randstad

natalia strojczyk+48 601803623
numer referencyjny
/440/02/2020/NS - 62931

opis stanowiska

Najważniejsze są dla Ciebie wysokie standardy i jakość?

Szukasz firmy, dla której te aspekty są również najważniejsze?

Zaaplikuj i porozmawiajmy o ofercie w firmie o najwyższej klasie produktów spożywczych.

oferujemy

  • możliwość rozwoju zawodowego oraz realny wpływ na kształt wdrażanych w firmie rozwiązań
  • atrakcyjne warunki zatrudnienia
  • samochód służbowy
  • pracę w środowisku międzynarodowym

zadania

  • kompleksowe zarządzanie i kontrola procesu jakości w zakładzie produkcyjnym branży mięsnej
  • utrzymanie i ciągłe doskonalenie systemów zarządzania zgodnych z wymaganiami norm: IFS, QS oraz Beter Leven
  • całkowity nadzór nad działaniami zapobiegawczymi, identyfikacja problemów jakościowych, koordynacja działań razem z dyrektorem zakładu i kierownikiem utrzymania ruchu
  • kontakt i wsparcie dla klientów firmy, zapewnienie zgodności procesów produkcyjnych ze standardami jakościowymi klientów, obsługa reklamacji
  • analiza wskaźników jakościowych
  • przeprowadzania audytów jakościowych, reprezentowanie firmy podczas audytów zewnętrznych
  • definiowanie planów poprawy do wyeliminowanie powstałych niezgodności w trakcie kontroli jakości
  • całościowy nadzór nad dokumentacją jakościową w procesie produkcyjnym
  • tworzenie wymogów jakościowych dla nowych procesów oraz produktów
  • szkolenie pracowników z zakresu jakości i systemów zarządzania
  • współpraca z organami nadzoru oraz partnerami zewnętrznymi w zakresie zapewnienia jakości i uzyskania certyfikatów jakościowych

oczekujemy

  • wykształcenie: technologia żywności, biotechnologia żywności, zarządzanie jakością - mile widziane
  • doświadczenie na stanowisku kierowniczym lub eksperckim
  • doświadczenie w branży spożywczej
  • doświadczenie w przeprowadzaniu audytów jakościowych
  • doświadczenie w zarządzaniu procesami i zespołami zadaniowymi
  • szeroka wiedza z zakresu narzędzi i procesów jakościowych
  • bardzo dobra znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie
  • znajomość: IFS, QS oraz Beter Leven
  • sprawne posługiwanie się programami MS Office
  • zorientowanie na klienta i umiejętność pracy w zespole

Agencja zatrudnienia – nr wpisu 47