Jeśli posiadasz doświadczenie w zarządzaniu zespołem technicznym, znasz standardy bezpieczeństwa żywności oraz nie boisz się samodzielności w działaniu to możliwe, że szukamy właśnie Ciebie!
Dla naszego Klienta z branży spożywczej poszukujemy Kierownika Działu Technicznego.
Nie czekaj, aplikuj!
oferujemy- umowę o pracę na pełen etat
- podstawowe godziny pracy (8-16)
- możliwość uzyskania dodatkowej premii
- auto służbowe
- zapewnienie zgodności z normami BHP, HACCP, IFS/BRC i przepisami prawa technicznego
- koordynacja pracy kilkuosobowego zespołu technicznego odpowiedzialnego za utrzymanie ruchu i infrastrukturę zakładu
- zarządzanie dokumentacją techniczną, przeglądami, planami serwisowymi oraz projektami modernizacyjnymi
- planowanie, nadzór i rozliczanie projektów technicznych oraz inwestycyjnych
- zapewnienie ciągłości działania maszyn, urządzeń oraz infrastruktury technicznej
- współpraca z zewnętrznymi dostawcami usług i serwisów technicznych
- monitorowanie kosztów, budżetowanie i raportowanie działań technicznych bezpośrednio do Zarządu
- inicjowanie działań prewencyjnych i optymalizacyjnych w obszarze utrzymania ruchu i facility
- min. 1-2 lata w zarządzaniu zespołem technicznym (preferowana branża spożywcza)
- znajomości procesów związanych z eksploatacją, serwisem i modernizacją maszyn oraz infrastruktury technicznej
- praktycznej znajomości systemów zarządzania utrzymaniem ruchu
- umiejętności pracy z dokumentacją techniczną i projektową
- doświadczenia w prowadzeniu i rozliczaniu projektów technicznych
- dobrej organizacji pracy własnej i zespołu, umiejętności ustalania priorytetów
- komunikatywności i gotowość do współpracy z różnymi działami w organizacji
Agencja zatrudnienia – nr wpisu 47
ta oferta pracy przeznaczona jest dla osób powyżej 18 roku życia
...